Vi äro fulltaliga

publicerat i Everyday;

Nu har Elliot kommit hem. Han tycker att hans lillasyster är väldigt söt och att allt på henne är litet. Han har ritat en teckning till henne och springer och pussar på henne hela tiden :)

Själv laddar jag inför imorgon då jag och Fiona ska på en till läkarkontroll på BB innan vi blir utskrivna på riktigt därifrån. Äventyr med en sväng till stan!

Bubblan

publicerat i Everyday;

Älskade lilla tjej!

Just nu sover barnet och vi tar igen oss bredvid. Mosters besök igår var uppskattat och väldigt roligt! Idag ska vi ta det piano innan E kommer hem. Robert ska in till stan en sväng och handla och vi ska fortsätta titta på Downton Abbey och taktikvila.

Världen pågår där utanför men här i Bebisbubblan är det lugnt och mest mys och gos.Hemma

publicerat i Everyday;

Vi kom hem igår på eftermiddagen. Det var riktigt skönt, allt känns så mycket mer sjukhus på en vårdinrättning. Även om BB bara är BB men ändå.

Igår fick hon sitt första bad och det gillade hon. Det funkar bra med amningen och äter hon inte så sover hon, än så länge. Får påminna mig själv om att hon inte ens är tre dagar gammal, vilket är så overkligt! Och att hon har fått plats i min mage : )

Just nu ligger hon på sin pappas mage och sover. Vi ser fram emot imorgon då hon och storebror ska få träffa varandra för första gången! Och idag kommer moster för en inspektion.