Låt oss fira nyår (om en stund)

publicerat i Everyday;
NU är vi hemma och redo för att börja förbereda oss. Har vart en sväng på jourcentralen med Fionan eftersom hon blev lite sjukare idag och 1177 tyckte vi skulle åka dit. Det var dock ingen fara med henne (skönt att veta) och nu kan vi återgå till det normala. Ska se också om den här slitna mamman kan få lite nyårsfeeling och glömma bort tröttheten. Himla tur at jag har concelar nu, hehe ;)
 
Vi får se när jag får tillfälle att uppdatera mer men GOTT NYTT ÅR på er alla! Hoppas ni får en fin-fin-fin kväll!

Fyndat på Campadre

publicerat i Everyday;
Denna fick jag hem igår. Klicka hem den från Campadre och fick penseln med på köpet. 168 kr inklusive frakt. Helt okej! Har pratat lite om Campadre tidigare men tycker det är värt en kik om man är på jakt efter speciellt sak. Vet jag att jag vill köpa t ex ett par stövlar så kollar jag där det finns kampanjer som förvisso är tidsbegränsade så man får vara på hugget - men de är bra! Så märken som Make Up Store, Hunter, Elodie Details, Tretorn, Jumperfabriken, Onepiece, Desigual, Primeboots osv. med mera. Finns många fynd om man vet vad man ska ha! Registera er här för att kika själv.

Kaosmorgon

publicerat i Everyday;
Något gjorde att Fiona vaknade inatt och samma sak gjorde att hon inte somnade igen förrän hon fått alvedon. Vi hade en paus i sovande som vi ägnade åt tröstande och sedan somnade alla igen. Vaknade nyss, superstressad. Skulle ju upp tidigt och städa? Aja, det blir nyår i alla fall och hellre en glad bebis än ett rent hem.