Helt ärligt?

publicerat i Everyday;
Ibland (ganska ofta) flyttar jag undan saker om jag ska ta ett kort till bloggen. Ibland städar jag för att ta ett kort till bloggen. Men ska jag vara helt ärlig så ser det ut såhär precis där jag sitter. Veckans mission att städa här kanske? Borde vara! Men känner jag mig själv rätt så sitter jag istället och kollar alla annonser på Blocket eller något annat skumt hörn på internet.
 
Men för att bryta av med något som inte är så rörigt. Jag köpte den här till Fiona i helgen, full med luftballonger! Jag gillar dem fortfarande, trots att jag ser en varje dag. Bodyn kommer förresten från KappAhl. Jag gillar deras Newbie-grejer. Bodyn hon har på sig i föregående inlägg är också därifrån.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Netti:

Vilken söt body! Kram

2:a kommentar, skriven , av Emma Engström:

Vilket gulligt köp du gjort :D

Svar: :)
Yohanna af Skovde

3:e kommentar, skriven , av Amanda Engberg:

Så söt body! :)

Svar: :)
Yohanna af Skovde

4:e kommentar, skriven , av milina.blogg.se:

Det är en av mina bra egenskaper - att ha det städat! Okej, det är klart det kan ligga ett plagg på golvet och stå ett vattenglas på byrån t.ex. Men, mitt rum är fan aldrig stökigt haha!

Svar: Vad grymt av dig! Och skönt! Gillar när det är rent och fint, känns som att jag mår bättre av det även om det kanske bara är inbillning :)
Yohanna af Skovde

5:e kommentar, skriven , av Siri |Diabitfit|:

Vilken söt! Gillar luftballonger :D

Kommentera inlägget här :