Helt ärligt?

publicerat i Everyday;
Ibland (ganska ofta) flyttar jag undan saker om jag ska ta ett kort till bloggen. Ibland städar jag för att ta ett kort till bloggen. Men ska jag vara helt ärlig så ser det ut såhär precis där jag sitter. Veckans mission att städa här kanske? Borde vara! Men känner jag mig själv rätt så sitter jag istället och kollar alla annonser på Blocket eller något annat skumt hörn på internet.
 
Men för att bryta av med något som inte är så rörigt. Jag köpte den här till Fiona i helgen, full med luftballonger! Jag gillar dem fortfarande, trots att jag ser en varje dag. Bodyn kommer förresten från KappAhl. Jag gillar deras Newbie-grejer. Bodyn hon har på sig i föregående inlägg är också därifrån.

Allmänt häng

publicerat i Everyday;

Vi hänger. Alltså står hon, lutar sig mot mig och låter. Nu är det dock dags för bebismiddag! Puré på lax och ris står på menyn. Jag smakar allt hon äter förutom bröstmjölken men den purén här är nog godast hittills! Ni med bebisar, smakar ni deras mat?

Kaffemaskin och trött bebis

publicerat i Everyday;
Dagens Fiona
 
Det gick bra på jobbet. Lady Fi blev dock lite trött så hon var nog ganska glad över att vi skulle åka hem så hon fick sova. Igår ville hon inte sova alls och idag ville hon sova jättemycket. Konstigt det där ;)
 
I alla fall - en bra sak med jobbet. En kaffemaskin som ba gör kaffet direkt. Förut var jag på den där sidan att hembryggt är bäst. Men tycker numera att obegränsat när man vill är bättre. Mvh / hon som glömmer köpa kaffe ganska ofta eller är för lat för att sätta på kaffebryggaren.