Ett oskrivet blad

publicerat i Everyday;
Jag kallar hennes frisyr för spiken
 
Den här tisdagen är delvis jätteoplanerad. Ikväll ska jag träffa Lollo för en matbit och skvaller, och det ska bli så roligt. När vi jobbar träffas vi dagligen men nu träffas vi allt för sällan. Det är så knepigt det där, har jobbat med henne den större delen av de åren vi känt varandra - sedan 2008, förutom nu då. Och en kort period när hon pluggade. Så vi har lite catching up att göra.
 
Men tills dess så har jag noll planer. Jag tänker att jag ska kompensera för gårdagen och gå en långpromenad med Fiona. Igår blev det inte så mycket utomhusaktivitet och frisk luft är bra luft. Så jag ska nog ladda hem en lämplig pod och sedan kila iväg.
 
Fiona har nog för övrigt läst mina tankar. Jag hade en plan på att börja stiga upp kring 08:00 istället för att sova till gudvetnär, mest för att hinna med lite mer. Som på beställning så vaknar hon runt 08-snåret istället. Både igår och idag. Jag undrar om det funkar med allt? Typ "tänk om någon annan kunde storhandla", "tänk om någon annan kunde byta däck på bilen" osv.
 

Kommentera inlägget här :