Finlunch

publicerat i Everyday;
Ibland är jag glad att jag får äta lunch hos mig själv. Jag är ingen kulinarisk superhjälte när det kommer till att laga mat. Men när det gäller spenatsoppa så är jag grym på det. Oftast i alla fall. Förutom att anordna och inmundiga lunch så har vi vart ute på dagens promenad. Den rundan vi har hittat nu tar en timma och är kuperad, men är mestadels i skogen så den känns som en fin runda. Efter det så städade jag upp utanför vår dörr. Det har sett ut som fan sedan vi flyttade in och det tog seriöst inte mer än en kvart att ordna till det. Varför är jag så seg att göra saker ibland? De har tagit längre tid att tänka att jag ska göra det än att faktiskt göra det.
 

Den mentala veckan

publicerat i Everyday, Fiona;
Nyvaken, nyäten och glad tjej
 
Besöket hos Lollo var grymt. Det tyckte Fiona med även om det märktes att hon blev lite tröttare än vad hon brukar hemma. Men det är klart att det var roliga och nya saker att titta på, en hel del nya intryck.
 
Jag hade typ glömt att det är långhelg i helgen så det är mentalt en torsdag idag även om det står onsdag i kalendern. Jag ska fira dagen genom att åka in till stan och gå på Dollar Stor och köpa målarduk och Netto bara för att. Sedan ska jag hem igen och har näst dejt i stan på tisdag då det är kontroll hos BVC. Får då en långhelg från civilisationen.
 

Ett oskrivet blad

publicerat i Everyday;
Jag kallar hennes frisyr för spiken
 
Den här tisdagen är delvis jätteoplanerad. Ikväll ska jag träffa Lollo för en matbit och skvaller, och det ska bli så roligt. När vi jobbar träffas vi dagligen men nu träffas vi allt för sällan. Det är så knepigt det där, har jobbat med henne den större delen av de åren vi känt varandra - sedan 2008, förutom nu då. Och en kort period när hon pluggade. Så vi har lite catching up att göra.
 
Men tills dess så har jag noll planer. Jag tänker att jag ska kompensera för gårdagen och gå en långpromenad med Fiona. Igår blev det inte så mycket utomhusaktivitet och frisk luft är bra luft. Så jag ska nog ladda hem en lämplig pod och sedan kila iväg.
 
Fiona har nog för övrigt läst mina tankar. Jag hade en plan på att börja stiga upp kring 08:00 istället för att sova till gudvetnär, mest för att hinna med lite mer. Som på beställning så vaknar hon runt 08-snåret istället. Både igår och idag. Jag undrar om det funkar med allt? Typ "tänk om någon annan kunde storhandla", "tänk om någon annan kunde byta däck på bilen" osv.