The bump

publicerat i Gravid;
 
Jag ger er - the bump. Jag tycker den är gigantisk, även om det kanske inte är det. Eller ja, den kommer ju bli större. Numera kan jag känna Livets sparkar utanpå magen (är i vecka 21). Det är jättehäftigt. Jag känner att den rör sig varje dag och det blir ändå mer och mer verkligt. Är lite sugen på att tänka barnrum mest för nivet, nästa-grejen. Bo in sig. Nu bor det flyttkartonger i hanhons rum. Det är lite lättare att ta in när det bor en säng och proper dekoration där.

Utmaning

publicerat i Everyday;
 
Jag har ju tack vare min sambo en riktig systemkamera. Fotar annars alltid med den jag fått av pappa (som är grym!) men vill bli bättre på systermar'n. Så jag tänkte såhär, att jag ska fota mer men bara med systemkameran. Den gamla frukten ovan är ett smakprov på mitt sinne för komposition (nja, rätt stökig bild). Men jag hoppas/tror/tänker att det ska bli roligt och fint. Kanske börja studera det här med objektiv osv.

Skog'n

publicerat i Everyday;
Ikväll efter maten gick vi ut alla tre. Elliot med sin balanscykel och jag och Robert med våra fötter. Den ligger typ tre minuter härifrån och är en perfekt skog att spankulera och småcykla i.
 
 
Solnedsgångsljus och en kille med världens minsta cykel.
 
 
Som sagt, urmysigt. Så det var varken första eller sista gången där.