Too late to apologize

publicerat i Everyday;
Hej och förlåt för en himla dålig uppdatering. Kommer inte ens ihåg när jag uppdaterade sist? Och ingen bild har jag heller? Jag lovar bot och bättring. Just nu ska jag sova men kan/ska sammanfatta veckan bättre imorgon.
 
Godnatt!

Mått och slag

publicerat i Gravid;
Barnmorskebesöket gick bra. Fick en ok-stämpel på allt och en helt plastficka med broschyrer. Om att man inte ska skaka sitt barn, hur man ammar, om förlossningsdepression, om olika bvc:n, om föreläsningar, om en studie, om studiebesök och så vidare. Så medan min pappa läser manualer innan han ska sova så läser jag broschyrer.
 
Hjärtljudet var häftigt att höra, det låg på 136 slag per minut och måttet de tar på magen var 23 cm och tydligen precis som det ska vara. Glömde bara bort moderskapsintyget vilket tydligen är det mest viktiga papperet i maskineriet som kallas försäkringskassan. Ska ringa barnmorskan pronto imorgon och be om att få ett så det finns bevis. Om man inte kan åka till försäkringskassan och vagga lite och göra ljud när man sätter sig ner, det kanske också funkar. Vi får se.
 
 

Samfällighetssamarbetsstädning

publicerat i Everyday, Gravid;
Såhär se magen ut nu i vecka 25. Växer, knakar och sparkas. Har inte så mycket att uppdatera om men tänkte bjuda på en bild i alla fall. Idag har vart en donar-dag. Samfälligheten hade gemensam höststädning vilket var väldigt trevligt. Vi hälsade på grannar (som var supertrevliga!!) och fick mer info om vad som gäller i hoodsen. Senare på dagen kom Elliots kompis från dagis över och lekte. Så kul att höra de fightas om riddare och vad de ska leka.
 
Robert mår bättre och det är himla skönt. Han har vart helt utslagen idag men det har gått att stoppa i honom mat och resonera med. Hoppas bara att alla eventuella gallstensanfallsattacker håller sig på avstånd.