Julfest

publicerat i Everyday;
Internet hemma funkar inte så bra, därför dåligt med uppdatering från min sida. Jag är i alla fall hos min kära kamrat Louise och vi förbereder oss inför julfest med jobbet. Jag kommer inte ihåg sist jag var så piffad (sminkad och stylad osv). Robert är på julbord med hans jobb, så vi ska sammanstråla sedan när båda ätit klart och smälta julmat tillsammans.

En annan jätterolig sak - mamma kommer till jul!

PS. Vecka 30 idag, oj oj!

Välkommen Saab:en

publicerat i Everyday;
Den här skönheten var jag i Göteborg och hämtade igår. Vi ville, i och med att vi blir en mer, ha en kombi. Så vi ryms. Min svåger har vart världens snällaste och hjälpt oss att hålla utkik. Det slutade då med denna-här. En Saab 9-5 Sportcombi från 2007. Vi betalade också 11 000 mindre än vad som stod i urspringsannonsen, yiha! Har bokat tid för däckbyte imorgon på lunchen. Vi kan göra det själv (läs Robert) men nu är det på gränsen att jag vågar köra omkring med sommardäck mer än nödvändigt. Och tid är pengar så även om däckbyte är ganska kuligt så finns det annat jag vill göra i helgen.
 
Så att, jo. Ny bil och det är precis vad vi ville ha. Det är också en sak mindre att checka av på "att-göra-listan" innan Livet kommer.