Mer semesterplaner

publicerat i Everyday;

Tivoli i solnedgången

Köpenhamn var supernice! Vi var på Tivoli på kvällen, spelade arkadspel och spana in parken i alla lampor på kvällen. Sedan dess har vi vart med Roberts gamla kompisar och VM-finalen såg vi någonstans i Malmö utomhus på projektor.

Igår packade vi dock ihop oss och körde hem till Skövde. Idag ska vi packa om och vid 04:00 eller så ringer väckaren igen så ska vi köra till Landvetter. Kring 07:00-snåret lyfter planet mot Grekland.

Ett av mina mål är helt klart att jämna till min bonnabränna som fortfarande känns väldigt tveksam.


Saker utan rim och reson

publicerat i Everyday;

Vad hände här?

Först ut. Fotbollen igår, vad hände? Helt osannolikt, ojoj.

En annan galen grej är mitt rekord i bonnabränna. Idag lyckades jag med "bilkö-brännan". Vi skulle ut till Höllviken  och eftersom det är miljoner grader varmt var vi tvugna att ha ruta öppen. Det tog en timma att komma fram och hela min vänstra sida är ett par (många) nyanser rödare än den andra. I'm bringing sexy back med andra ord. 

Imorgon ska jag och Robert på tu man hand till Köpenhamn för att bo på hotell. Vi ska även insupa kulturen, dansk design och äta wienerbröd.

Att sola

publicerat i Everyday;

Jag är bonnabrännans ansikte utåt

Nu är det semester på riktigt! Idag lämnade vi Eslöv och svärfar och åkte till Tosselilla. Det är ett sommarland med allt. Vattenland, karuseller, lekparker, tarzanstig, minizoo, dyr parkmat och inte så mycket folk ändå. E badade lovande inför Grekland. 

Jag brände mig som ni ser, ryggen är hemsk. Halva mina fötter är vita och andra halvan bruna då mina skor inte var så fördelaktiga för den jämna fina brännan. Men, det är en månads semester kvar, det hinner jämna ut sig.

Efter Tosselilla körde vi med vårt pick och pack till Malmö. Nu är vi hos svärmor som lovat att utfodra E. Perfekt, semester it is.