Syndernas förlåtelse

publicerat i Everyday;
De bygger om på gymmet. Känns frescht, som en Stockholmare skulle ha sagt.
 
Helgen var hård i mina mått mätt. Var ute i lördags (vilket var evigheter sedan) och sedan lite bakis på det. Vi toppar allt med migrän som jag fick igår kväll. Sov en sådär 10-11 timmar och var helt mosig och migränbakis i morse. Yiha.
 
Fast det gör ingenting, har vart lite seg idag men det är ingen fara. Och det var riktigt kul i lördags också. Men, som vi vet. Måndagskvällar efter gymmet med E hemma är ändå alltid lite bättre.
 

Myshelg

publicerat i Everyday;
Herrarna i pulkabacken
 
I går var det pulka- och biodag. Vid elva-snåret mötte vi upp ett gäng från Roberts jobb och hittade en pulkabacke på berget. Det var jätteroligt och mysigt. Grillade korv sedan och det hade vart en tiopoängare om det inte var snålblåst så vi frös mer eller mindre allihopa. Men vi bet ihop och grillade, och så illa var det inte. Känner ingen som blåst ihjäl.
 
Efter det var vi på bio. Vi såg på Bamse och (i?) Tjuvstaden. Det var lika roligt som pulka men mindre högriskmoment i och med andra ungar som kommer från motsattt håll i full fart.
 
Idag har vi vart på gymmet och Maxi (en dagsutflykt när E är med) och sedan chillat, tvättat kläder och lagat mat. En fining till helg om ni frågar mig.
 

You had me at hello

publicerat i Everyday;
I brist på nya bilder tar jag gamla godingar från arkivet
 
Veckan som var. Först har vi kapitel jobb. Det är riktigt roligt att allt dragit igång igen. Vi har flyttat in i nya lokaler och det är riktigt fint inrett. Jag gör lite olika saker på jobb just nu och det kommer variera lite ett tag framöver. Det gör mest att tiden går snabbt och vi har roligt under tiden.
 
Ser man till den sociala stapeln så fick den en boost igår. Vi hälsade på kusin Åsa som fyllde 30 år och åt tacos. Det var kul och riktigt gött. Kändes lite som back in the days. Lite lite. Och fick nästan cravings efter hus. De har nyrenoverat och det är sketafint alltså.
 
Jag, Robert och Elliot har tränat, hängt, vart ute och lekt i snön och grejat på. Lite som vanligt. Imorgon ska vi på berget och åka pulka och sen ska vi gå på bio.