Gör om gör rätt

publicerat i Everyday;
Testar nya kameran i iOs 7
 
I morse skrev jag ett helt långt inlägg på blogg.se's nya app och klickad på "publicera" och allt försvann. Det jag hade skrivit om var hur fin och bra helgen var so far. Igår kom Pettan, Kotten och Arvid (och Nisse) hit och åt middag. Vi åt kalkon med sötpotatis och fetaostcreme. Sedan drack vi kaffe, åt gino och spelade geni. Team Jenkinson-Breden vann storstilat när vi körde omgången två-mot-två.
 
När jag vaknade denna dag gjorde jag det sent, typ 09:30, inte alls vanligt. Och när jag steg upp hade någon stökat i ordning i köket och fixat frukost till mig (!!!) Sedan skrev jag blogginlägget och drack morgonkaffe med nyhetsmorgon i bakgrunden och E bredvid mig.
 
Dagen blev i och för sig bättre ändå. Jag for och simmade sedan och det var så.länge.sedan. Och det var så jävla kul! Jag ska simma imorgon igen och för övrigt simma tills jag har latenta russinfingrar som kommer fram så fort jag ser ett hav. Efter det kom jag hem och åt och sedan for jag och E på uppdrag. Vi for på leklandet och härjade och lekta och dittade och dattade. Himla kul. Sen ikväll har alla vi tre haft söndagshäng. Sprättat runt i smutsiga kläder och de har kittlat mig så jag skrattat så jag skrikit så jag nästan gråtit. Sedan påminner R mig också om att vi firar sju månader idag. Så det har vart en mycket väldigt fin helg, det var väl det mitt blogginlägg handlade om.
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Hemmabasen:

Du kan hålla på med simningen tills du har simhud mellan tårna, då måste du nog vila en vecka eller så...himla roligt med ert samkväm, det är så trevligt att vara här och tänka på er och hur bra ni har det. Jag är nyfiken på den där sötpotatisen i alla fall. Btw förresten, jag åt val! I går kväll, guess who kocken var...? Valkött är väldigt likt älgkött i otilllagat tillstånd och i maten var det som att äta vilket kött som helst, jättegott med en ytterst liten bismak av havet

Kommentera inlägget här :