Försök till åtgärd

publicerat i Everyday;
Jag har världens längsta ögonfransar på den bilden.
 
Ally! Det är helg med allt vad det innebär. Vi har inte E utan solokvistar tillsammans jag och Robert. Igår for jag till Pettan en sväng och hälsade på. Blev bjuden på middag (tack!) och hängde med Arvid. Sedan for jag hem och tittade på film med herrn.
 
Jag har på det temat kommit på en utmaning i mitt liv som jag vill hitta en lösning på. Problemet är att jag blir jättetrött på kvällen. Igår käpmade jag en timma innan jag gick och la mig, 21:50. Klockan var inte ens tio! En lördagkväll? Jag är så trött så jag nästan kräks men orkar inte vara vaken och se klart en film ens. Det är så tråkigt för den tiden jag har går liksom åt att försöka att inte sova. De har vart så ett tag nu och jag vill hitta bot och bättring. Pettan hade en idé som funkat för henne så förhoppningsvis funkar det även för mig. Jag ska prova. 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Kom på en sak! Eller två.. Förut när jag var sådär trött var det exakt samma sak. Kvällarna gick åt till att vänta på att klockan skulle bli en "okej tid" att gå till sängs på. Tidigast åtta tog jag ut nisse för sista gången och därefter bums isäng.. Andra saker som kan hjälpa; järntabletter, vara utomhus mer när det är ljust, påverka med kosten, ha mer tända lampor på kvällarna, duscha, kaffe, gå en kvällspromenad a 15 minuter, göra saker (ex städa, pyssla med nåt osv istället för dator eller tv).

2:a kommentar, skriven , av Yohanna:

Tack för tipsen! Igår somnade jag vid 23 och samma i förrgår. Känns bra, fast jag var trött på kvällen tidigare : )

Kommentera inlägget här :