Försök till åtgärd

publicerat i Everyday;
Jag har världens längsta ögonfransar på den bilden.
 
Ally! Det är helg med allt vad det innebär. Vi har inte E utan solokvistar tillsammans jag och Robert. Igår for jag till Pettan en sväng och hälsade på. Blev bjuden på middag (tack!) och hängde med Arvid. Sedan for jag hem och tittade på film med herrn.
 
Jag har på det temat kommit på en utmaning i mitt liv som jag vill hitta en lösning på. Problemet är att jag blir jättetrött på kvällen. Igår käpmade jag en timma innan jag gick och la mig, 21:50. Klockan var inte ens tio! En lördagkväll? Jag är så trött så jag nästan kräks men orkar inte vara vaken och se klart en film ens. Det är så tråkigt för den tiden jag har går liksom åt att försöka att inte sova. De har vart så ett tag nu och jag vill hitta bot och bättring. Pettan hade en idé som funkat för henne så förhoppningsvis funkar det även för mig. Jag ska prova. 
 

Gör om gör rätt

publicerat i Everyday;
Testar nya kameran i iOs 7
 
I morse skrev jag ett helt långt inlägg på blogg.se's nya app och klickad på "publicera" och allt försvann. Det jag hade skrivit om var hur fin och bra helgen var so far. Igår kom Pettan, Kotten och Arvid (och Nisse) hit och åt middag. Vi åt kalkon med sötpotatis och fetaostcreme. Sedan drack vi kaffe, åt gino och spelade geni. Team Jenkinson-Breden vann storstilat när vi körde omgången två-mot-två.
 
När jag vaknade denna dag gjorde jag det sent, typ 09:30, inte alls vanligt. Och när jag steg upp hade någon stökat i ordning i köket och fixat frukost till mig (!!!) Sedan skrev jag blogginlägget och drack morgonkaffe med nyhetsmorgon i bakgrunden och E bredvid mig.
 
Dagen blev i och för sig bättre ändå. Jag for och simmade sedan och det var så.länge.sedan. Och det var så jävla kul! Jag ska simma imorgon igen och för övrigt simma tills jag har latenta russinfingrar som kommer fram så fort jag ser ett hav. Efter det kom jag hem och åt och sedan for jag och E på uppdrag. Vi for på leklandet och härjade och lekta och dittade och dattade. Himla kul. Sen ikväll har alla vi tre haft söndagshäng. Sprättat runt i smutsiga kläder och de har kittlat mig så jag skrattat så jag skrikit så jag nästan gråtit. Sedan påminner R mig också om att vi firar sju månader idag. Så det har vart en mycket väldigt fin helg, det var väl det mitt blogginlägg handlade om.
 

Födelsedagsfirandekalas

publicerat i Everyday;
Bröderna fixar maten
 
I lördages hade jag och mina kamrater en heldag. Först åkte vi upp till Karlskoga och for till Boda Borg. Det var sketakul! Man gör typ en fånga-på-fortet-grej och vi var i ett lag om fyra personer. Mina knän idag är inte allt för fina med allt krypande. Min outfit var strumpbyxor och klänning så det kanske inte var det mest lämpliga. Så till nästa gång - susp och träningskläder. Sport-bh och dextrosol.
 
Sen på kvällen grillade vi hamburgare och åt och sedan drack vi vin. Gårdagens var därmed betydligt mer passiv. Robert var sympatibakis med mig så vi kikade på tre filmer och småsov i soffan. Det var skönt men jag ser framemot söndagarna som kommer som inte innebär bakis. Allt med måtta.