Sju månader senare

publicerat i Everyday;
Änteligen sitter Batman uppe, badrumsposören där.
 
Jag lämnade in bilen på verkstad idag. Han (hon? Den?) hade börjat låta en hel del. Svågern misstänkte något med avgassystemet och han hade rätt. En spricka i skarven var det. Det gör absolut ingenting. Hellre en spricka i en skarv än ett hål rakt i. Ungefär som att man har ett slumpmässigt klädesplagg som hellre går sönder i sömmen än mitt på benet. I alla fall. Några hundringar senare fick jag hämta tillbaka den och den var så tyst så jag skulle kunna ha den stående på tomgång och ingen skulle ens fundera på att märka något.
 
Jag har också (äntligen) börjat styrketräna. Det har gjort att senaste veckan har inneburit stelhet, träningsvärk men sova-gott och jag-känner-mig-biff. En bra grej alltså. Herrn har också bytt till mitt gym så vi kan hetsa varandra där till att utföra stordåd.

Fredagsfys

publicerat i Everyday;
Rhododendrondalen (stavning?) är helt klart värt ett besök oavsett årstid
 
Just det, inte fredagsmys. Fredagsfys. Och nej, så jävla hurtig är jag inte. Tränade i måndags och idag. Och ska träna på söndag. Tre dagar i veckan är min nystartsgrej, knappt jag hinner med det (prioriterar med det ska det stå). Det gav dock resultat. Körde bröst och axlar och jag är så mör så jag kan knappt lyfta armarna. Helvetet vad det tog. Men det var skönt och känns ändå ganska bra, trots min temporära nedsatta rörelseförmåga.
 
I övrigt är jag så tacksam för fina människor. Ni vet de där man skypar med, bara träffar på helgerna eller de man kommer hem till varje dag. Bara en parentes. Kan tillägga också att jag beställde en gul iPhone 5C imorse som de skickade idag. Jag längtar tills på måndag (då den förhoppningsvis kommer) och märker att jag undermedvetet hypat en ny telefon mer än vad jag trott.
 
Det var allt för nu. Över och ut.

Höst

publicerat i Everyday;
Nya lekparken på berget, approved av E.
 
Sist jag var på gymmet var en månad sedan. Sedan dess har jag tänkt och sagt och inte gjort. Jag har förvisso simmat, men ändåeh. Det känns väl sådär av mig att inte ta mig dit oftare. Men jag ska inte heller säga att nu ska jag dit tre dagar och simma två, för it aint gonna happen. Jag har en stor herre och en lite mindre herre som jag också vill vara med emellanåt. Däremot så finns ambitionen om att det ska bli oftare än en gång i månaden. Annars kommer det gå segt nanting att gå runt i min tre-split.
 
However. Höst var det ja, inte mig emot. Gick till och från jobbet idag och konstaterade att frisk luft är bättre än allt koffein i världen.
 
Nu. Kolla upp distanskurser
Sen. Kvalitetstid med stora herrn.