Marklyft

publicerat i Everyday;
Robert fixar mat. Oroväckande gott.
 
När jag och Robert kan så tränar vi tillsammans. Nu har vi dock E så jag körde ben solokvist ikväll. Jag är mycket nöjd. Okej att squatsen inte var lika bra som när han hjälper till så jag tar i från tårna. Men marklyften, där pratar vi. Klarade 70 kilo! Förr-förra veckan var det 40 kg och förra veckan 65 kg. Så det går fort och det gör det så kul! Kan jag kanske klara 75 nästa vecka?
 
Appropå siffror så hörde jag rykten om att det är vecka 47 nu. Året har bara 52 veckor och det är inte vecka 44 eller möjligen 45 som jag trodde. Det innebär att på fredag är det fyra måndagar kvar innan jul. Det här året går till historien som världens snabbaste. Jag har i och för sig haft ett väldigt bra år. Och tiden går fort när man har roligt. Det vet ju alla.

Banksys söndag

publicerat i Everyday;
Det här är ett rån
 
Så mycket sedan sist. Vi kan börja med pandan. På fuldesign.se kan man hitta olika mönster. En konstnär som heter Banksy har vissa kända motiv och pandan är ett av dem. Den blir ca 15x15 och ska hängas på en vägg nära mig. Just nu ligger den i diskmaskinen. Den är just färdig och inne där finns det massa ånga. Istället för att stryka pandan tänkte jag.
 
Helgen har vart grym. Jag och Robert har kvalitetshängt tillsammans. Mest på gymmet faktiskt. Igår tränade vi bröst och triceps och idag blev det rygg, biceps och underarmar. Det är verkligen häftigt att få den hjälpen till att pusha sig själv till max. Och han är så duktig på allt vad som heter träning så jag lär mig så mycket. Imorgon och tisdag lär vara dagar av träningsvärk, i hela mig. Fan så skönt.
 
Detta är lite av allt. I övrigt är livet bra, riktigt bra. Det är bara att stiga upp på morgonen och följa med. Jag har ingen tanke på att ändra dagordningen.

Avstämning

publicerat i Everyday;
 
 
Min stramaljsvamp
 
Den här helgen har bestått av taktikvila och lite träning. Mest av det förstnämnda. Men när det kommer till träningen så är det väldigt roligt. Robert har bytt gym så när vi kan så tränar vi tillsammans. Och han är sinnessjukt mycket bättre på det än vad jag är. Igår tränade vi bröst, triceps och mage och idag är det rygg och biceps.
 
En annan sak att säga hurray för är att jag är inne på tredje veckan som jag tränar tre gånger. Kontinutet. Det har jag inte vart generös med innan. Men nu ni.