The bitter end

publicerat i Everyday;
 
Jag firar att jag vart snusfri sedan i söndags med en rolig gädda. Och en tacksam tanke till de närmast sörjande som står ut med mig. Jag är inte roligt att ha att göra med. Men nu börjar det vända, tack och lov. Livet känns kul och det finns ingen bottenlös avgrund av sorg framför mig längre. Bara en rolig gädda och lite smak från ingefäran längst ut på tungan.
 
Och helt plötsligt var det onsdag.

Tatueringar och så

publicerat i Everyday;
Påbörjad
 
Jag har vare å farit hela helgen. I lördags var jag och herrn på Lager 157. Det var en upplevelse. Jag är 1500 kr fattigare och har en massa kläder som inte är svarta. Det känns lite häftigt, ljusa jeans och en mintgrön tröja. Och jag gillar't. Färg är ju kul.

Appropå färg så var jag nästan lika långt från Skövde på söndagen men i Vänersborg istället. Min kamrat Paul tatuerade mig, eller vi började i alla fall. Det blev gjort betydligt mer än det som syns på bilden och ni får se hela när det läkt eller jag har en bättre bild eller något. Jag är sketanöjd i alla fall. Den täcker större delen av vad som var kvar av underarmen och nu är jag på g att göra klart min sleeve.

Hurtighetsministern

publicerat i Everyday;
 
Det är maj och solen skiner. Jag har fullt upp på jobbet om dagarna så veckorna springer ifrån mig lite. Snart slut på maj (jag vet att det bara är den 16:e men i den här takten är det augusti om en vecka) och snart semester.
 
Vi roar oss under tiden med att springa, gå upp för strupen, titta på Arrested Development, leka med lera, hitta veckans nice-price bland reklambladen och äta broccoli. Jag är så jävla nöjd med livet så ni anar inte. Eller det kanske ni gör. Men jag är en glad tjej i alla fall.
 
Vad som är ännu bättre och otroligt roligt är att mamma kommer och hälsar på igen. Jag borde seriöst överväga det här med att möblera om kommunerna i Sverige så att det skulle kunna vara oftare och inte kännas lika långt. Yohanna for president så löser jag såna geografiska små utmaningar.