Sedan sist

publicerat i Everyday;
Globen i lördags, #louiscksthlm
 
Det var ett tag sedan sist. Men jag lever, gott och väl. Stockholmsresan med Louis CK var hur grym som helst, och rolig, får jag tillägga. Han är riktigt rolig och pratar om grejer som man kan relatera till. Ålder, nötallergi, tanter med konstiga ben. Sjukt värt och och roligt.
 
Det hände också en vad-är-oddsen-grej. På centralen när vi skulle byta från tunnelbana till tåg hem så gick det en kille 50 cm framför mig som jag kände igen så jag petade på han. Det var min kusins kille och han pekade bara 10 meter bort så stod min kusin där (Åsa). Lite kul. Och överlag så sprang jag in i folk hela helgen som jag kände, känns det som.
 
Anyhoe, imorgon kommer mamma och igår var vi och såg Oz på bio. Solen har kommit fram mer och snart är det april. Långhelg och jag får bättre och bättre rate i Zoo-spelet. 
 
Förutom att jag skulle kunna sova i en vecka så ska jag absolut inte klaga. Jag har det bra.
 
 

Helg och hå

publicerat i Everyday;
Det är fint ute nu
 
Det är fredag och 4-5 timmar kvar till hemgång och helg. Så.jävla.skönt. Jag har vart hur trött som helst hela veckan så nu känns det bra med lugn och ro. Men planer har jag. Ikväll ska jag arrangera om mitt hår. Ta ur, färga om och sätta in igen och sen är det nog kväll.
 
Resten av helgen består av teater, familjehäng, jag ska agera flytthjälp osv.
 
Nu hinn ja int skriva mer. Lunchinlägg.

Morgonsol

publicerat i Everyday;
Kallt men fint
 
Måndag och jag är på plats på jobbet. Vi börjar om en liten stund men tänke bifoga morgonen här.
 
Sedan ska jag revidera informationen om huruvida mina familemedlemmar avser att besöka staden och dess kransbyar kring påsk. Mamma kommer i dagarna och min bror kommer någongång. När vet vi inte riktigt och förmodligen inte han heller.
 
Det var allt för, jag ska börja arbeta och sedan har vi lunchmöte och sedan ska jag jobba lite till.