Klara, färdiga, chilla

publicerat i Everyday;
 
 
 
Nu har jag semester, fo' real! Jag firade genom att ta bergetsvängen via strupen och springa 5 km på dryga 30 minuter. Mina ben gillar inte mig så jag är nöjd med tiden ändå. Och egentligen hade jag kunnat springa både 6 och 7 km, jag är on the go nu.
 
Men, semester var det. Jag har i princip allt packat så imorgon snett efter 09:snåret tar jag tåget med en stor kaffe från Espresso House och semestrar. 

En dag och lite annat kvar

publicerat i Everyday;
Morgonkaffe på jobb.
 
Idag är det nu sista dagen och vi ska göra massa kul. Sen ska jag nog upp på berget och springa en sista gång. Sedan hem och packa det sista. Och imorgon snett efter 14:30-snåret får jag träffa R och E igen. Det har vart väldigt tomt utan dem.
 
Men - semester. Jag skulle i teorin kunna titta på 1344 avsnitt av Simpsons om jag sträckkollade och aldrig sov. Men det ska jag inte göra. Men hade jag velat så.

Pre-semester

publicerat i Everyday;
Robert är en feeder som kommer med melon
 
Jag tänkte bara skriva glada och bra saker idag. Helt tagna ur luften, utan en sammanhängande tanke bakom, utan en resumé om vad som hänt hittills och en del saker har säkert ingen relevans. So I shall begin:
 
Semester om fyra dagar. Jag har fyra matlådor, en massagetid och en COD-timma innan jag signar ut för fyra veckor framöver. GÖ och the TT som någon inbiten västgöte skulle ha sagt. Tills dess ska jag jobba och vara på berget. Jag har kommit igång och kan springa mer igen och går en himla massa. Nu är jag på 5 km som jag klarade springa i lördags (yay!) och målet är som vanligt milen. Jag har räknat ut att jag hinner ca 35 km varav förhoppningsvis 10 km spring fram tills på fredag. Och, och! Om jag modifierar mitt löpsteg gör det alls inte lika ont i benet. M-HM!
 
Och under tiden om än på distans nu tills på lördag så har jag männen i mitt liv. Han den lite yngre med bra smak för superhjältar och sen den lite äldre som är förbannat rolig och snart använder mina kastruller. Det är bara en skön röra av fina och bra saker åt allt håll och kanter.

High five!