There is no spoon

publicerat i Everyday;
Flyttstök i Lunden
 
Jag vaknade inatt, var tvungen att gå på toaletten. Inga konstigheter. När jag var färdig minns jag att jag tänkte "så måste jag komma ihåg att ta med en sked". Så jag gick till köket och börja kika i lådan. Just där och då kändes det lite fel och jag kom inte ihåg varför jag skulle hämta en. Möjligtvis om Robert ville ha en?
 
Jag la den i alla fall på nattduksbordet och glömde bort allt. Såg den i morse och undrade vem fan som lagt en sked bredvid min säng. Sedan kom jag ihåg nattens bravader.
 
Nu. Mer flyttstök.

Ny kula

publicerat i Everyday;
Getting there och saker faller på plats
 
Att byta boende är kul. Förutom att jag får bo med min bästa vän och pojkvän och Elliot som är en champ på ninjasvärd finns det mer fördelar.
  • Jag får rensa och gå igenom alla mina saker. Och slänga, sälja och ge bort. Och organisera, och sortera. Och filosofera över forntida fynd som låg längst ner i en låda. Och hitta saker jag glömt.
  • Tvättmaskin i lägenheten. Say no more. Speciellt bra eftersom jag har en utmärkelse i att spilla mat.
  • Jag har nu fem minuter till gymmet. Smaka på det. Och själv kan jag aldrig skylla på avståndet eller att logistiken känns jobbigt. Börja gå, sluta, klart.
  •  Tyst sällskap. Vi sitter i samma rum på varsin dator och gör varsin grej. Ingen pratar med den andra men man gör den andra sällskap i alla fall. Eller lite surrar vi väl. Men jag hör mest hur han spel-klickar. Sånt är mysigt tycker jag.
  • Större lägenhet. Mer utrymme, mer plats, mer att städa. Mer av allt.

Början på en vecka

publicerat i Everyday;
Ett danskt eluttag.
 
Vi har som sagt landat i Skövde igen. Jag har en vecka kvar på semestern och stökar på. Ska flytta mina grejor som jag vill ha kvar till R's lägenhet och kassera/sälga/ge bort resten. Har en hel del att göra alltså. Men det är kul ändå och det är för goda saker så jag är absolut inte missnöjd över situationen. Även om jag vart här mycket innan ska det bli skönt att vi bor här. Och att jag kan släppa tanken på lägenheten i Lunden som ett annat hem.
 
Men en sak som är så kul så jag nästan går sönder är att jag ska få träffa Pettan imorgon. Det var en månad sedan och jag minns inte sist det var så längesedan vi sågs utan att prata med varandra.