Hitta bollen

publicerat i Everyday;
 
Det är plusgrader i Skövde och snön försvinner, igen. Jag ska snart träffa Lollo på gymmet och sen ska jag komma hem och jag vet inte. Titta på serier eller spela tv-spel? Jag vet inte, men det är hursom en fin tisdag!
 
Tanken slog mig också att det är februari i veckan. Som någon sa "januari känns som en enda lång seg söndag". Jag är väl inte januarinazist så men nu börjar det bli ljusare. Thank god!
 
Off I go!

Genier och kaos

publicerat i Everyday;
Vy från ett sovrum
 
Nu är datorn klar och den är smooth, betydligt snabbare och rensad på all skit. Därför blir det också roligare att öppna datorn och ladda upp bilder. Så ni får en dagsfärsk bild på kaoset. Jag höll på att sy någongång i december, laga något, vad det nu var. Symaskinen står kvar.
 
Dagens to do är att ta bort den alltså, det är dags nu.

Var tog det vägen?

publicerat i Everyday;
Photshop och mus, sex år gammal
 
Var tog min kreativa ådra vägen? Eller den finns ju kvar men jag hinner inte längre. Eller så ser jag på för mycket serier istället. Nu är inte den här bilden något som symboliserar mitt esse och den tog knappt en halvtimma att göra, baserat på kvaliteten. Men i alla fall. Jag har miljaders idéer för tavlor och väggmålningar och tatueringar och små bilder men det blir som inte av.
 
Det kommer säkerligen tid för det med. Kanske rycker upp mig nu när jag ser mina gamla verk. En del saker är jag fortfarande nöjda med. Men det mesta framkallar en känsla av att jag kan så mycket bättre och vill bevisa det. Remake av gamla bilder, det vore ju ett annat kul projekt.