Louis C K

publicerat i Everyday;
En pixlig och rolig herre.
 
Hela mars är inplanerad nu. Det sa bara pang mer eller mindre och agendan är full. Jag ska agera flytthjälp, gå på teater, bli moster (förhoppningsvis) och greja på. Men en av alla roliga saker är att jag ska åka till Stockholm och titta på Louis CK (stand-up-komiker, youtube, han är sinnes) i slutet av mars med bra sällskap.
 
Life is good och jag ljuger inte någonstans.

Pandor kan

publicerat i Everyday;
 
Livet och mysbyxorna.
 
Jag lever och life is good. Men är hemskt dålig på att uppdatera här. Jag kan however nämna att min bil är lite trasig igen och att jag ser framemot allt nu. Snart får min syster avkomma, mamma kommer ner hit, det ryktas om att min bror måste gömma sig från maffian så han kommer med.
 
Och icket att förglömma, solen skiner och värmer så det kanske eventuellt blir vår i år igen.

Fin helg

publicerat i Everyday;
Världens finaste Pettan med fin mage.
 
Den här helgen har jag vart med Petronella, Sven-Eva och Nils-Ulrik. Dubbelnamnen är antingen en tax eller ett barn och vi får kallar't vad ni vill. Vi har mest hängt ute i skogen, gått med Nisse, ätit mat, tittat på melodifestivalen och tagit det piano. Det är riktigt gött med en syster med ett hus för kontemplation och taktikvila.
 
Om en stund kommer Lollo över för mer kvalitetstid. Egentligen har jag sömn att ta igen och en diskmaskin att tömma men såna där ids och måsten lägger jag på hyllan till en annan dag.