Livet.nu

publicerat i Everyday;
Nice kille på Instagram som lattjar med papper och penna.
 
Det här blir ett osammanhängande inlägg. Jag lovar och garanterar. You'll see.
 
1. Livet.nu, som rubriken antyder. Sedan semestern har allt rullat på i 110 ungefär. Nu på senare tid är det flytten, fixet med det och min briljanta idé att köra utmaningen. Och gällande träningen så var det igen dum idé, men jag ska villigt erkänna att jag fuskat och jag har inte ett dugg dåligt samvetet för att jag inte tränat fo' real alla dagar. Och det är så jävla skönt. Prestationsångesten inom mig skulle annars tycka att jag är värdelös men jag känner att de 25 dagarna jag trots allt kommer att ha tränat är väldigt bra ändå. Justde.
 
2. Saker som händer. Mamma kommer, mamma fyller år, vi ska till Ullared, Arvid ska heta Arvid på riktigt, folk ska gifta sig. Det kommer kännas konstigt den lördagen jag vaknar och hela helgen är tom. Konstigt men väldigt bra, skulle jag tro, ba för att få vila huvudet från allt en stund. Allt flyttmeck är i alla fall klart. Jag har en hyresgäst i Lunden och mina tallrikar står i skåpet.
 
3. Jag läste lite i en av mina gamla bloggar idag. Jag konstaterade snabbt att jag skrev så kryptiskt så inte ens jag fattar vad jag skrev om för fyra år sedan.
 
Nu. Titta på Netflix, måla naglarna, läsa, googla kronisk värk i axeln.
Sen. Försöka trotsa mina eventuella tankar om att det skulle vara fredag imorgon.
 

Kommentera inlägget här :