Texten på bilden har inget med sinnestämningen att göra

publicerat i Everyday;
Dagens mustasch
 
Min mor (så även Pettan mors, Arvids mormor osv), har vart här ett tag och åkte hem ikväll. Jag hann dock inte se så mycket av henne. Mest på grund av mig och tusen planer och bröllop och saker att göra. Hon åkte hem ikväll i alla fall. Vi åt en avskedsmiddag i stan och sedan hade kaffemaraton på resecentrum innan nattåget kom. Det var fint änd (och du är välkommen tillbaka såklart, med mindre planer).
 
Så jo, mustaschen har nog lite separationsångest ändå. Och annars så ska jag inga klaga. Kvällens planer är en dusch och något på Netflix. hade kunnat ha det sämre.
 

Livet.nu

publicerat i Everyday;
Nice kille på Instagram som lattjar med papper och penna.
 
Det här blir ett osammanhängande inlägg. Jag lovar och garanterar. You'll see.
 
1. Livet.nu, som rubriken antyder. Sedan semestern har allt rullat på i 110 ungefär. Nu på senare tid är det flytten, fixet med det och min briljanta idé att köra utmaningen. Och gällande träningen så var det igen dum idé, men jag ska villigt erkänna att jag fuskat och jag har inte ett dugg dåligt samvetet för att jag inte tränat fo' real alla dagar. Och det är så jävla skönt. Prestationsångesten inom mig skulle annars tycka att jag är värdelös men jag känner att de 25 dagarna jag trots allt kommer att ha tränat är väldigt bra ändå. Justde.
 
2. Saker som händer. Mamma kommer, mamma fyller år, vi ska till Ullared, Arvid ska heta Arvid på riktigt, folk ska gifta sig. Det kommer kännas konstigt den lördagen jag vaknar och hela helgen är tom. Konstigt men väldigt bra, skulle jag tro, ba för att få vila huvudet från allt en stund. Allt flyttmeck är i alla fall klart. Jag har en hyresgäst i Lunden och mina tallrikar står i skåpet.
 
3. Jag läste lite i en av mina gamla bloggar idag. Jag konstaterade snabbt att jag skrev så kryptiskt så inte ens jag fattar vad jag skrev om för fyra år sedan.
 
Nu. Titta på Netflix, måla naglarna, läsa, googla kronisk värk i axeln.
Sen. Försöka trotsa mina eventuella tankar om att det skulle vara fredag imorgon.
 

Komma ikapp

publicerat i Everyday;
Såhär ser min mancave ut.
 
Vilken vecka! Allt på en och samma gång (som vanligt va?). Har tränat, försökt komma ikapp hemma, pilla med flytt-grejer, hänga med E, haft kick-off, komma in i jobbet osv. osv. Nu är det fredag, jag är i princip nyduschad, nytränad och ska göra ingenting resten av kvällen. Skönt!
 
Imorgon ska jag ordna med det sista inför att hyra ut min lägenhet. Det är en sista sån jobbig grej men Lollo är supersnäll och hjälper till att städa så på ett par timmar behöver jag inte fundera mer på den lyan (eller jo, lite, men ni fattar). Tjoho!
 
En annan kul grej är att mamma kommer snart och hälsar på. En annan inte så kul grej är att hon spöar mig totalt i wordfeud.
 
Allt för nu, över och ut.