Oktobers to-do

publicerat i Everyday;
I skrivande stund ser det ut såhär
 
Efter jobbet idag så for jag hem, åt och tog sedan bilen till affärn. Herrejävlar vilken lyx! Jag köpte 2 kg kyckling, grönsaker och frukt utav bara fan, två hinkar färg och en massa annat. Jag använde vagn istället för korg. Sedan körde jag hem mina grejer. Lyx!
 
Sedan började jobbet, slipa gårdagens spacklingar, maskera och nu har jag dragit på första lagret med världens finaste lila färg. Den är manligt lila, som jag kallar den, det säger er förmodlingen ingenting men jag tycker det lät bra. Och det kommer att bli så sinnessjukt fint!
 
Så är det väl en väg att vandra. Ska måla lister också och sätta upp tre-kvarts-lister under taket och greja på. Det är förbannat kul även om jag just nu är helt slut på och ska somna vilken sekund som helst.
 
Har förresten hos naprapaten idag också - de vet vad de gör! Just nu är jag alldeles skönt öm och mör i hela ryggen men visst är det bättre på alla sätt och vis. Gissar därmed på att jag kommer sova gott inatt.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av hemmabasen:

godnatt nyblivna bilägaren, jag förstår precis hur det känns att köra hem allt i stället för att bära/ta det på cykeln. Allt blir lite enklare....

2:a kommentar, skriven , av Yohanna:

Ja verkligen! Det är så bra och kul med bil. Jag är nöjd med mitt köp!

Kommentera inlägget här :