Framsteg

publicerat i Everyday;
Sneakpeak, det går framåt!
 
Jag har vart busy sedan sist. Mest med att måla, maskera och svära över fastlimmade lister. Men det går bra och nu ser jag nästan slutet. Ska måla ett lager vitt till på väggen (inte den ni ser ovanför alltså) och sedan fixa listerna. Så framemot helgen är jag nog ganska färdig med vardagsrummet. Tar lite i taget men det är kul och det blir fint och jag är så sjukt nöjd!
 
Men jag har inte bara målat. Var uppe på berget med makarna Hoel och sedan fikat med min syster och min kusin.
 
Klockan är dock 20:36, det är söndagkväll och det innebär taktikvila.

Manligt lila

publicerat i Everyday;
Diffus bild
 
Det är en oskarp bild men det är mest så ni ska få en hum om hur det kommer att bli. Lila väggar och vita lister. Och så mer vita väggar. Är klar med allt lila och började med listerna ikväll. Det går framåt - sakta men säkert! Och jag är galet nöjd so far, fan vad fint det kommer att bli när jag blir klar. Sedan efter det vill jag aldrig flytta.
 
Visst sa jag förresten att jag var öm efter naprapaten? Såg att jag hade blåmärken, på ryggen. Någongång ska vara den första (det gör alltså inget, det var så jävla gött).
 
Har förövrigt haft en riktigt bra månad på jobbet och tagit nya rekord så imorgon ska vi avrunda september. Det känns bra och fint och så. Jag trivs så himla himla bra och är så glad över att jag också kan bevisa för dem att jag kan min grej. Såeh, glad tjej!
 

Oktobers to-do

publicerat i Everyday;
I skrivande stund ser det ut såhär
 
Efter jobbet idag så for jag hem, åt och tog sedan bilen till affärn. Herrejävlar vilken lyx! Jag köpte 2 kg kyckling, grönsaker och frukt utav bara fan, två hinkar färg och en massa annat. Jag använde vagn istället för korg. Sedan körde jag hem mina grejer. Lyx!
 
Sedan började jobbet, slipa gårdagens spacklingar, maskera och nu har jag dragit på första lagret med världens finaste lila färg. Den är manligt lila, som jag kallar den, det säger er förmodlingen ingenting men jag tycker det lät bra. Och det kommer att bli så sinnessjukt fint!
 
Så är det väl en väg att vandra. Ska måla lister också och sätta upp tre-kvarts-lister under taket och greja på. Det är förbannat kul även om jag just nu är helt slut på och ska somna vilken sekund som helst.
 
Har förresten hos naprapaten idag också - de vet vad de gör! Just nu är jag alldeles skönt öm och mör i hela ryggen men visst är det bättre på alla sätt och vis. Gissar därmed på att jag kommer sova gott inatt.