Söndagsutflykt

publicerat i Everyday;
I Börja kan man röja, ehe.
 
Jag åkte ut till Pettan igår för skitsnack och däckbyte. Det var ju hur kul som helst att byta däck! Så nu sitter dubbdäcken på Optimus Prime (klart man måste döpa sin bil) och jag känner mig mer safe när jag kör omkring. Mest för att min bil är en transformer.
 
Nåväl, jag klämde lite på Pettan också. I mars ska hon och hennes karl yngla av sig, skaffa avkommor och sätta en ny människa till världen. Det är så häftigt och hon är så fin i sin bula och det är helt awesome! Det är väldigt mycket sciene ficition dock, jag har svårt att förstå celldelningen och att inget blir en person som såsmåningom kommer gå i pension och sticka sockar alternativt röka pipa.
 

Ser ni?

publicerat i Everyday;
Mystiskt var det
 
Det här är en bild från en större bild med en vitbalans som var helt åt helvetet. Jag såg den dock när jag gick igenom morgonens höstfångst. Ser ni också ansiktet? Just under lampan! Det är inte där på affischen. Och visst ser det lite ut som Batman? Haha.
 
Det beror på veck i affischen och ljuset, skulle jag tro. Inte så att jag tror att Batmans spirit härjar här i Lunden, dessvärre, får jag väl säga.
 

Godmorgon

publicerat i Everyday;
Taget i morse, höst är bra grejer.
 
Jag vaknade vid 07-snåret som egentligen blir 08-snåret då vi skulle dra tillbaka klockan idag. Jag tar det däremot piano idag. Har kaffe i sängen och min laptop och musik, ingen brådska alltså.
 
Jag ska ut till min syster för att byta till vinterdäck här på förmiddagen. Ska bli gött att komma ut på landet och sedan titta på min syster.