Icon of Coil

publicerat i Everyday;
Typiska bös-grejer.
 
Jag skriver för en gångs skull från datorn nu. Jag har helt gått över till padda och funderar på hur man kan ta med den i såväl matlagning som bilkörning och storhandling. Den har för övrigt redan en egen kudde bredvid sängen. Och hur mycket av det här som är seriöst får ni fundera på. En av sakerna överdrev jag inte om i alla fall.
Nedräkningen till jul är ju snart på allvar. Jag ser mest fram emot att faktiskt komma hem, vara, såsa framför tv:n i långkalsoner och jag hoppas fan i mig på norrsken i år. Och har inte isen lagt ska jag fiska regnbåge med pappa.
 
Men tills dess har jag missions, planer och saker att göra. Först ut är fredagen och julbord/julfest med jobbet. Jag bör klä mig ändamålsenligt och så det blir nog en tur på valfri damaffärs med Bogrenskan senare i veckan för att inventera klänningsförrrådet. Eller nåt.
 
Walking on the wild side.

Ikea

publicerat i

Om en stund ska vi åka. Jag har en lång lista på grejer jag ska ha så det ska bli bra.

Sitter as se speak och dricker kaffe och spanar ut på den gröna kullen. Det är ganska lugnt här 24/7 och speciellt på morgonen.

Böja

publicerat i

Jag är hemkommen från landet och min syster. Det är så mysigt att få hänga i ett hus! Me gusta por favor.

Av någon anledning har jag landat i soffan och är ungefär hur trött som helst. Funderar på att ta det slow och sova tidigt. Imorgon ska vi till Ikea och köpa madrass.