I did it!

publicerat i Träning;

En rysk kettlebellherre anno 1432, ish.

Mina armar skakar och rycker liksom, fan vad jobbigt det var. Men jag klarade det, upp till 20! Fast det är klart, 540 stycken svingar á 8 kg per sving ska nog kännas. Jag har svingat 4320 kg. Åhfan. Avslutade också med en superb abs-övning och plankan tills jag nästan kräktes.

Så, det här med kettlebell är relativt nytt för min del en jag blev mer och mer intresserad som träningsform då det är roligt att stå och svinga, det är bra träning för hela kroppen och det är så lättillgängligt. Jag har liksom klumpen hemma och kan dra i den närsom. Sedan kan man göra en jäkla massa övningar och variera och ditten och datten. Jag är nog lite fast, tror jag.

Någon dag kan jag slänga upp lite you-tube-videor så ni får se vad som skapar de där gigantiska blåsorna jag har i händerna. Blåmärken på armarna blir dock mindre, jag har fått in schvungen!

Duktig tjej

publicerat i Everyday;

Jag har en thing för lila, ju mer desto bättre (nästan).

Jag har gått hem från jobbet, kommit hem, källsorterat, ätit middag och städat hela lägenheten. Det var välbehövligt och fan så rent det blev. Så gillar jag att städa så hä vart som bra.

Nu ska jag dock göra en annan sorts nytta, min kettlebellstege. Jag har gett mig fan på att jag ska greja upp till 20, förra gången grejade jag 18. Wish me luck!

Finmiddag

publicerat i Everyday;

Uppätet, klart och betalt. Men gott var det!

Ikväll har jag och Pettan firat att hon fyllde många år igår. Vi gick till Mangos och åt biffsalad och rage-handlade på DollarStore. En mycket fin kväll, kvalitetstid med la Pet är aldrig fel.

Nu är jag däremot måndagstrött och ska tippa i sängen vilken sekund som helst. Mitt fina sovrum är min borg.

Ps. Ni kanske märker på mina meningsuppbyggnader att det är lite slow i huvudet just nu.