Update

publicerat i Everyday;

Långpromenad

publicerat i Everyday;

Vår i och sol i en backe. There is vårblommor!

Jag vaknade imorse och var rätt sliten.
Grillning hos Hoels innebar ett köttinferno och så lite kalasaktiga bisysslor. Stört trevligt igår alltså! Men nåväl, jag och AK 47 hade en mil inplanerad, men hon var också bakis så vi gick upp till berget istället.

Saken är dock den att bara vägen upp och  ner från berget var på 9 km, sedan gick vi 5 km uppe på berget. Så 1,4 mil och tre timmar senare kom jag hem igen, brundbränd och ännu mer sliten. Träffade Rikard en sväng och tänkte ha ett privat bakishäng med mig själv. Men jag for till Lollo och ragediskade istället. Kom hem nyss, klockan är 23:02 och jag ska sova så in-i-helvetet inatt.

Men sammantaget en mycket fin dag, jag gillar vår, skoskav och uppförsbackar.

Perfect day

publicerat i Everyday;

En liten kopp, en stor kopp och en kasse med klösmärken

Det är en sån.. jävla fin dag idag. Kort sagt. Zumban kommer att svida i morgon, toning är lurigt. Man håller i aslätta vikter men efter att ha försökt koordinera med ett tag så bränner det gött. Nåväl. Efter gymmet gick jag på systemet och inhandlade kvällens vita vina och där mötte jag Rikard. Vi tog en kaffe i solen och pratade ett tag innan jag åkte hem.

Nu har jag landat hemma efter att ha kökt med finncrisp och kvarg och ska snart in i duschen och bli en anständig människa igen. Tills dess har jag årets första balkonghäng. Det är jag, musik och en vattenflaska, och datorn då.

Ja ja, vinet ja. Vi ska till Hoels och grilla och må gott och leva fan. Så på återseende!