Fina strumpor

publicerat i Everyday;
Jag frågade Patrik snällt om jag fick ta en bild innan jag gjorde det.
 
Detta är dagen av halleluljah-moments! Det första var i morse när jag vaknade av mig själv för första gången på länge. 05:29 och det var helt fantastiskt! Dock så snoozade jag friskt till 06:10 men bara känslan av att veta att jag valde att vakna får mig att känna Yohanna - Livet, 1-0.
 
Sedan såg jag Patriks sockar på jobbet och blev lycklig bara för att de är så fina. Och appropå nyss nämnde arbetsplats så går det riktigt bra, jag börjar komma in i'et mer och mer. Det leder till en massa bra saker men det roligaste är att jag fått oväntade bonusar den här månaden. En av dem ska jag visa er imorgon!
 
Ett annat av mina moments var mina nya lurar. Det var gött att få höra lite bas och få kräma på på gymmet. Jag tror jag låg över maxpuls (nja okej, men det kändes så) och lyfte typ flera miljoner kilo (nja okej, men det kändes så). Ett bra gympass, tack vare lite dutch, dutch alltså.
 
Jag trodde det var onsdag ända tills jag insåg att det var torsdag. Enough said.
 
Det var så kul på gymmet så jag vill träna mer prick nu. Detta trots att hela mitt vänstra ben pulserar av smärta och jag vet inte riktigt hur jag ska sitta (benhinnan, jag ska kolla upp det!).
 
 
Och förutom det så skiner solen, jag har skrattat mig fördärvad åt Lollos krasch-historier och life is good. Jag har liksom inget att anmärka på.
 

Kommentera inlägget här :