Jag älskar min arbetsplats

publicerat i Everyday;
Jag bjöd på semester-kakor-fika-muta-grej igår.
 
Jag har en mycket fin och bra arbetsplats. Det är givetvis höga krav, en del stress och allt som hör säljjobbet till, så ni vet att jag faktiskt jobbar också. Men när det kommer till sakerna emellan, de små sakerna som är otroligt viktiga så blir jag alldeles jätteförtjust!
 
De uppmanar till att man ska vara den man är, punkt slut. Folk är jordnära, opretantiösa och otroligt trevliga och hjälpsamma. De är oerhört kunniga och duktiga men är inte nedlåtande fast man vet mindre. Kollegorna är helt suveräna och det är lite tråkigt med helg och grejthöjta när det är måndag igen! Man får vara människa och man har frihet under ansvar, precis som det ska vara.
 
I alla fall, ni måste titta på youtubeklippet. Det är sju sekunder men sammanfattar väldigt bra det jag försöker få fram. Det var igår eftermiddags som de tog fram segwayen och en mantel och lattjade. Det postades på facebook av den som spelade in det och sekunden efter hade VD:n (tror jag det var) gått in och delat länken via jobbets egna facebooksida. I give you - Network Boy to the rescue!
 
 

Tack jobbet!

publicerat i Everyday;
Wii, Mariokart-edition
 
På säljjobb är det vanligt med tävlingar och mitt jobb nu är inget undantag. Det är mycket småtävlingar och en del stora. Wii:et ni ser ovan är för andraplats i en månadstävling! Tog med mig det hem tidigare idag..
 
Jag har tänkt jättelänge att köpa ett Wii men inte gjort det, sedan tänkte jag låna min systers men det har inte heller blivit av. Så när chefen i början av juni tog fram kartongen blev jag näsan agressivt entusiastisk och sålde som om det inte fanns någon morgondag. Jag har därmed packat upp mitt tv-spel, tvättat, spelat, ätit, spelat osv, spelat. Glad tjej!

Fina strumpor

publicerat i Everyday;
Jag frågade Patrik snällt om jag fick ta en bild innan jag gjorde det.
 
Detta är dagen av halleluljah-moments! Det första var i morse när jag vaknade av mig själv för första gången på länge. 05:29 och det var helt fantastiskt! Dock så snoozade jag friskt till 06:10 men bara känslan av att veta att jag valde att vakna får mig att känna Yohanna - Livet, 1-0.
 
Sedan såg jag Patriks sockar på jobbet och blev lycklig bara för att de är så fina. Och appropå nyss nämnde arbetsplats så går det riktigt bra, jag börjar komma in i'et mer och mer. Det leder till en massa bra saker men det roligaste är att jag fått oväntade bonusar den här månaden. En av dem ska jag visa er imorgon!
 
Ett annat av mina moments var mina nya lurar. Det var gött att få höra lite bas och få kräma på på gymmet. Jag tror jag låg över maxpuls (nja okej, men det kändes så) och lyfte typ flera miljoner kilo (nja okej, men det kändes så). Ett bra gympass, tack vare lite dutch, dutch alltså.
 
Jag trodde det var onsdag ända tills jag insåg att det var torsdag. Enough said.
 
Det var så kul på gymmet så jag vill träna mer prick nu. Detta trots att hela mitt vänstra ben pulserar av smärta och jag vet inte riktigt hur jag ska sitta (benhinnan, jag ska kolla upp det!).
 
 
Och förutom det så skiner solen, jag har skrattat mig fördärvad åt Lollos krasch-historier och life is good. Jag har liksom inget att anmärka på.