Matbord

publicerat i Everyday;

Det ser ut som att det är tomt men det är det inte.

Jag möblerade om i min matbordsavdelning igår (jag vet inte vad jag ska kalla det, det är inte kök, inte hall, inte en matsal och inte ett eget rum). Nu blev det ingen monsterskillnad men det känns bra ändå. Bordet är ju sådär konstigt så det stack ut för mycket förut. Nu blev det skönt mycket luftigare och frukosten smakar precis lika bra som innan där.

Måndag. Jag har gymmat, jag ska duscha och jag ska jobba. Så skiner solen, det känns grejthöjta : )

Nya nycklar

publicerat i Everyday;

Jag har inte torkat av mitt bord, ser jag nu. Jag ska skämmas en stund.

Jag hämtade ut min nya cylinder idag.
Vi ska få säkerthetsdörrar (som är säkrare?..) vecka 5. Hä blir nog kul!

I övrigt så är det tisdag idag, i alla fall i mitt huvud. När jag åt min frukost i morse kom jag på att jag ju skulle träffa A-K så jag fick hetsa lite. Men det gör inget, jag hann! Fast det är fortfarande tisdag även om jag vet att det är onsdag. Frågan är bara vilken dag jag saknar, om det är måndagen eller tisdagen som fallit bort?

Favoritblogg

publicerat i ;

Bilden kommer då från modblog, givetvis. Tycker det är awesome att djuret har en oscar i hyllan.


När det gäller bloggar då jag inte känner den som skriver är modblog min följeslagare sedan internets begynnelse anno 1893.

 

En liten parentes bara. Jag hänger i soffan och funderar på att taktikvila en stund, bara för att jag kan. Visst ska tvätten både vikas och stoppas men det kan jag göra imorgon tänker jag. Det är ju trots allt tisdag.