Goda tider

publicerat i Everyday;
Det är nyårsafton idag och det har nog ingen missat. Själv har jag bara plöjt Breaking Bad hela dagen så det känns som en ensam lördag i februari. Nu ska jag dock duscha (det behövs), komma på något bra att ha på mig och se hur väl kylt vinet är.
 
Vi ska fira nyår hos Lollos med ett gäng kompisar. Det är bara synd att alla jag vill fira med inte befinner sig inom samma riktnummerområde. Men så blir det, förra året delade jag och mamma en flaska bubbel och nu är jag är nere i år.
 
Jag önskar i alla fall alla ett gott nytt år och så vidare. Jag hoppas att vad ni än gör att ni är på rätt ställe och firar på rätt sätt.

Tillbaks på schlätta

publicerat i Everyday;
Nu sitter jag hemma i min soffa. Frukstansvärt skönt. Vi pkte vid 06:20 imorse och kom fram för typ en halvtimma sedan. Imorgon ska jag inte sitta ner en enda stund känns det som. Men chaufförerna körde oss fram lugnt och försiktigt trots varningar och halka. Hade också fått en paket-avi och ja ha int köpt nå. Så jag misstänker att jag vunnit något, det lär visa sig imorgon.
 
Nu ska jag titta på breaking bad, sen sova och imorgon hetsduscha. Sedan är jag med på banan igen,

Snö

publicerat i Everyday;

 
Pettan tyckte att jag inte uppdaterade som jag ska och det kan jag hålla med om. Men so far, so good. Dagarna ser ungefär likadana ut. Jag vaknar, äter långfrukost med övriga deltagare och filosoferar en stund. Sedan har jag gått rundan varje dag. På sommaren är den nätt och tar en 40 minuter, det är ungefär 4 km. Men nu får vi pulsa halva vägen. Det roligaste är när Nisse följer med (Petrokotts tax), och han får snarare bada i snön. Det har snöat lika mycket som han är hög och det ser bara jättekul ut.
 
Nisse är för övrigt min nya bästa vän. Vi leker och har det bra jag och Nisse.