Update

publicerat i Everyday;
Min lila luddiga blomma blommar, gult, som synes.
 
Det är fredag och veckan har rusat förbi. Jag har egentligen inte gjort någonting förutom att jobba och hängt med folk. Så gick dagarna och så var det fredag, ungefär så.
 
Imorgon ska jag hjälpa kära Lollo att förflytta sitt boende. Jag ska bära, dra, slita, skrika och säga att "näää, jag grejar det" när lådorna i sjävla verket är lite för tunga. Flytteknik 2.0.

Söndag

publicerat i Everyday;
Fina killar.
 
Jag hade egentligen större ambitioner för den här dagen. Yoga, evenutellt geocacha, städa hela lägenheten osv. osv. Men jag vaknade först 11 och nöjde mig med att tvätta. Visst väljer jag bort "bättre" grejer till förmån för att spela Metroid och se på film med Lollo. Men just idag så vill jag göra prick de sakerna.
 
Så snart ska jag ner till tvättstugan och hämta det sista och sedan är det jag, Samus Aran och bossar.

Off I go

publicerat i Everyday;
Brb, lösa brott.
 
Jag har planer för dagen. First off ska jag till min kusin och ge han social stimulans och komma ikapp verkligheten. Han har vart sjuk och jävlig, så lite besök skadar aldrig.
 
Efter det sen så ska jag till Lollo och vi ska hänga och sedan titta på Batman, för andra gången. För att se detaljerna vi inte såg sist och höra med av Banes ljuva stämma. Och under tiden så får vi se hurdan dagen blir. Egentligen är det mesta lösa planer och det är skönt, det är ju ändå lördag!