Fire!

publicerat i Everyday;
playing with fire
Jag hittade en bild på internet. Ojdå.

Nu har jag jobbat och gymmat och kommit hem. Om en dryg halvtimma ska jag dra iväg igen så jag har egentligen ingen tid att sitta här. Jag var bara tvungen att berätta om mina armar.

Jag och Lollo körde stryketräning idag och fan i mig, jag grejade 25 kg, 1 set och 10 reps. Rekordet annars är 5 reps i 1 set på 20 kg. Jag är stark nå jävulskt och mina armar skakar fortfarande.

Nu. Hygienisk dusch. Sen. Valborgsfirande.

Hackig långhelg

publicerat i Everyday;

Superhjältar!

Det är någon sorts långhelg.
I morgon ska jag jobba men det är bara mellan 08-12, sedan ska jag och Lollo dra en repa på gymmet och sedan är det dags för valborgsfirande. Vi har fina planer på en park, en brasa, ett sällskap och lite vin, eller öl. Någotdera blir det i alla fall.

Så för att orka med så ska jag göra mig redo för natten. Klockan är i och för sig bara 21:47 men det gör mindre. Jag älskar att sova och allrahelst när jag är trött såatteh, inte mycket att fundera på. Godnatt på er : )

Fin söndag

publicerat i Everyday;

Såhär fin är våren nu. Vitsippor och aprils typ första sol.

Jag är hemkommen efter en bergetsväng med AK
. Som vanligt, 1,5 mil, 3 h och nu sprang vi 4 av kilometrarna. Det känns kan jag lova, mina ben lär inte vilja göra benböj i morgon! Men sen så gick vi till Lollo och fikade och nu, som sagt, hemma.

Det finns massvis av saker att göra och jag ska ta ta i det. Sedan ska jag dö i soffan och titta på någon superhjältefilm. Jag såg The Avengers med Pettan igår och fan vad den var bra! Så nu måste jag se Hulk-filme igen och Iron man 1&2 osv. osv.

Och, by the way - min telefon funkar! Uppdaterade den och nu rullar det på som vanligt. Så ring bara ring, nu funkar det!