Mamma

publicerat i Everyday;

När min mamma-tatuering var nygjord back in the days.

Idag är egentligen ingen speciell dag, varje dag är mors dag för mig! Vet ni varför? Jo, för jag har världens bästa mamma!

Inte nog med att hon har fött upp mig och mina syskon och varit alla mamma-delar som kan förväntas av en mamma så är hon oerhört klok och smart. Hon är en av mina bästa vänner, den första jag ringer till om något har hänt och sen så har hon alltid rätt. Man kan säga mycket om mammor men rätt har de - i allra högsta grad.

Hon har alltid trott på mig, uppmuntrat mig, pushat mig, tröstat mig och stöttat mig. Det svider i hjärtat att jag inte kan vara hemma och uppvakta henne hela dagen. Men det är trots allt tack vare henne jag vågade ha ett nytt liv 100 mil bort. Bitterljuvt, så att säga.

Min mamma är också min stora förebild. Det finns mycket hon klarar och alltid har gjort. Och nu om några veckor har hon än en gång bevisat för mig och alla i närheten att man klarar av precis vad man vill. Så om jag ibland har högt flygande drömmar, tankar eller visioner beror det inte på att jag är dum. Jag har bara haft förmånen att aldrig växa upp med begränsningar.

Jag älskar dig mamma.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av hemmabasen:

Tack älskade hjärtat för alla fina ord, jag älskar dig också!

Kommentera inlägget här :