Torsdagsvälmående

publicerat i Everyday;


Vilken fin vecka detta har varit! Det blev jobb sex dagar på raken och det känns väl i kroppen, men jag har så mycket roligt att se framemot så det gör ingenting. Imorgon blir det jobbet i vanlig ordning och sedan ska jag gymma med min syster därefter. Ska köra rygg och biceps - göttans!

Tog en vilodag idag, annars hade jag svimmat på stället tror jag. Men det är bra eftersom jag nu längtar tills jag får dra tag i latsdragshandtaget och sedan tokspringa. Jag är antingen lättroad eller helt fast, välj själv!

Nåväl, efter det sedan ska jag ta helg och där har vi en del nya saker som händer. Mer om det imorgon eller lördag. Nu kallar sängen!

Önskelista

publicerat i Everyday;


1. Massage
2. Helg i övermorgon (coming true!)
3. Mer sol och mer vår

Galen dag, idag igen! Gym-jobb-kvällspromenad med Lollo á la Kvantum och hemma en timma senare. Men nu sitter jag här hemma, pjuh! Ska gå och lägga mig alldeles snart. Jag hoppas dock att jag imorgon vaknar med vetskapen om jag vill gymma imorgon igen eller om jag ska ta det fredagkväll. Är ju vilket som, egentligen. Mja, det löser sig!

Ny vårläcka

publicerat i Everyday;

 

Jag hann med en snabbis på Intersport i förmiddags. Där hittade jag kärleken, en jacka från Etirel (den svarta). Den är fantastiskt fin och funkar såväl med finskor som med converse, skinnväska som kånken. Eller okej, man ska inte hänga upp sig så mycket på materiella saker men jag är riktigt nöjd.

 

Sedan jobbade jag på och har nu avslutat dagen med en timmes intensiv innebandy. Och imorgon ska jag till gymmet innan jobbet, jag längtar! Hoppas dock bara att jag inte ska köra ben i morgon, bandyn gjorde sitt kan jag ju säga.