Att resa

publicerat i Everyday;


Imorgon vid den här tiden är jag här. Hemma. Och tills dess så ska jag fortsätta packa, städa, sortera och rensa. Nu börjar det bli mer och mer tomt här "hemma" i lägeneheten. Situationstecken eftersom jag redan flyttat mentalt.

I falla fall. Jag ska vara hemma två veckor och tar inte med mig datorn. Så jag kommer inte att blogga. Det gör å andra sidan ingenting då de som läser bloggen ändå så är hemma. (Förutom dig Lollo,  men du får jag ringa till!). Det blir i alla fall två sköna veckor och jag ser fram emot varje sekund av dem. Lugn och ro, lite Norge, lite släktträff, lite sitta-nere-vid-sjön-och-bara-titta, lite fiska med pappa, lite hjortron, lite blåbär, lite fika hos mormor, lite mygg. Ja, som det ska vara.

Så au revoir, tills vidare.

Fru Hoel

publicerat i Everyday;


Vi var på bröllop igår.
Hon där ovan är i sin möhippeputfit och var så jäkla vacker igår! Har tyvärr ingen bild på min kamera på hur de såg ut då jag agerade fotograf med en annan kamera. Men det kommer.

De sa i alla fall "ja", vi åt och drack och drack och åt. Mineralvatten för min del då eftersom jag hade bil. Men vi firade i alla fall och när de tågade in i kyrkan började jag gråta. De var ju så jävla fina. Och vad blödiga vi blev igår.

Ett jättefint bröllop och jag är så glad för deras skull! Så numera är det herr och fru Hoel som jag hänger med.

Upp från förfallet

publicerat i Everyday;


Idag har jag gjort massor och jag har massor kvar. Men det som redan är avbetat är att jag har styrt upp dekadensen som har regerat i min lägenhet senaste veckan. Odiskat, saker överallt och pinsamt dålig ordning. Nu har jag diskat, tvätten hänger på torkning och mer saker är i lådor.

Det känns hur bra som helst och härmed lovar jag mig själv att förfallet aldrig ska rå om mig i Lunden i samma utsträckning.