Kloka ord

publicerat i Everyday;


Vi hade värsta mysiga lunchen idag på jobbet! En kollega hade tagit med sig sallad så det räckte och bli över och det var hur gott som helst. Jag provade en ny rätt också, nämligen broccoli- och facongratäng. Facon är då alltså vegetarisk bacon och det var grejthöjta!

I övrigt har dagen varit mest rolig. Vi har skrattat och de underbara själarna på jobbet gör min dag. Men det gör också Petronellas tokinlägg i bloggen, mammas mejlande och gymningen med Lollo!

En natt - två drömmar.

publicerat i Everyday;


Det är måndag idag igen och innan jag vet ordet av det är det fredag. Lite så går tiden, fort, intensivt och man hinnar knappt ropa hej. Och ska vi vara riktigt så så är det snart måndag igen också. Och ovan ser vi för övrigt en helt fantastisk fågel av Jesper Waldersten! En typisk måndagsfågel.

En fin kalender

publicerat i Träning;


Jag registrerar min träning på en träningsdagbok, bara för att hålla koll och se lite hur mycket jag egentligen gör av vad. Skrev upp allt i min filofax förut men helt plöstsligt glömmer jag det i en vecka och då har jag noll koll. Nåväl, förra veckan ser ni var likadan som veckan innan. Ledig onsdagar och lördagar. Men det bästa är att berget står med fyra gånger på två veckor!

Så är det bara att starta idag igen med en ny vecka - ny träning! Idag blir det dock styrka som vanligt eftersom det är måndag och imorgon ska jag yoga arschlet av mig, det har inte blivit på ett bra tag som ni ser. Jag är dock lite återhållsam eftersom min fot fortfarande krånglar. Och jo, det var den jag stukade innan jul. Men när den väl är fit for fight till 100% ska jag vara med på friskvården igen på tisdagar! Win-win!