Onda ben men glada kapillärer

publicerat i Everyday;

Bilden har inget med texten att göra. Från hemma i somras, the place to be.

Jag var galet sugen på att provspringa ett elljusspår som ligger vid Karstorp, knappt 2 km från Lunden. Sagt och gjort så stegade jag iväg och hittade rätt tack vare en mycket bra vägbeskrivning. Sedan sprang jag och gick hem.

Historien skulle kunna sluta där och jag låter superhurtig. Men det blir nästan roligare om jag berättar för er att jag dels inte hittade rätt när jag väl börjat springa och kom helt bortom all ära och religion och dessutom ramlade i skogen på vägen hem. Fast det var awesome i alla fall! Så tyst och så mycket skog. Där ska jag träna upp konditionen mer i höst!

Sedan så cyklade jag iväg till jobbet och därav rubriken. Fan vad ont jag hade i mina ben, lårmusklerna that is. Det sved gött när jag styrde mot Skövde stadskärna och intog jobbet.

Sensmoralen i det hela är att jag återkommer den dagen jag 1). hittar rätt, 2). gör rätt (dvs inte slår mig) och 3). grejar två varv runt spåret, rätt spår, vill säga.

Andas in och andas ut

publicerat i Everyday;

Det är precis bara en skylt som jag såg på min semester någonstans ute på en fjord i Norge.

Jag är totalt jävla utslut
, men på ett väldigt bra sätt. Gymmade i morse och jobbade sedan och hade utbildning och sedan möte och sedan fick jag börja jobba som vi är vana vid. Full rulle hela dagen, hejuda mig och jäklar vad roligt vi har haft det. Så det gör inget att jag snart svimmar alternativt självsomnar.

Så just nu uppskattar jag tystnaden och har en liten reunionen med mina glasögon som jag hunnit med att sakna väldigt mycket idag. En del dagar har jag temporärt sämre syn. Inte för att jag inte ser då, det känns mer. Hur jag nu ska förklara det.

Nåväl. Taktikvila it is och sedan kör vi 120 imorgon igen. GO GO GO!

Na na na..

publicerat i Shopping;
LADIES BATMAN BATGIRL 2 PIECE OFF SHOULDER TOP & VEST

Jag kom aldrig riktigt från datorn utan fastnade på Ebay.
Om det var bra eller inte vet jag inte ännu. Men den ovanför är påväg hem till mig nu. 150 pix.

Det känns som ett bra köp. En investering för framtiden.