Valborgsfirande

publicerat i Everyday;


Dagen har spenderats i solen med kamrater i ett något medidativt tillstånd. Skönt sliten sedan gårdagen, inte ett bekymmer i världen och massor med kaffe. Och innan dess var det balkonghäng på tu man hand med mig själv och Muse. Ibland ska man ha det bra.Vi gick även en sväng på Myrorna där hittade Lollo kvällens outfit (not). Men en härlig kontrast är det, storstickat, lurvigt, odefinierbart och.. ja, grönt.

Nog om detta. Ikväll fortsätter firande och jag lever i tron om att jag inte börjat deklarera än. Vi ska fira Moa, våren, valborg och att det bästa som finns är att skratta tills luften tar slut. Jag hoppas att ni firar också, på ett eller annat sätt.

Vi satt i samma bil

publicerat i Everyday;


Snett efter jobbet igår kom skjutsen i form av Lollo med mamma. Vi plockade upp Rikard och Simon och åkte mot Tidaholm. Målet var att gå på spelningen i parken och se The Liptones och Mimikry. Medlet var folköl, solglasögon, ett glatt humör och oömma kläder. Och ett mentalt tillstånd där jag faktiskt tror att jag är 18 år.

Så efter en helkväll med band och spelningar kom jag hem och fick sova efter att varit uppe i nästan 24 timmar. Mentala tillstånd funkar.

Roligt i brevlådan 2.

publicerat i Everyday;


När den riktiga posten kommit idag så hade jag fått en inbjudan som ni ser ovan. Världens roligaste inbjudan ock!

1. Formuleringen var to die for så jag skrattade högt.
2. Det är två kära vänner som gifter sig, det om något är nog det bästa.
3. Jag har ritat kängorna.
4. Jag fick post (det händer sällan).